Ilona

Werd 44 jaar geleden geboren als schippersdochter.

Als kind wilde ik al kapster worden. Ik heb in 1993 mijn diploma Haarstyliste dames en heren gehaald. Daarna heb ik als kapster gewerkt bij verschillende kapsalons in Nijmegen.

In 2004 ben ik als zelfstandige begonnen met Ilona’s Thuiskapperij, wat ik met veel plezier bijna 10 jaar heb gedaan. In het voorjaar van 2014 kwam er een nieuwe uitdaging op mijn pad: Haar & Zo!

Het kappersvak is voor mij nog steeds het mooiste vak. De creativiteit en vooral de omgang met mensen en de daarbij behorende gesprekken maken het vak zo speciaal. Ik vind het dan ook heel belangrijk dat mensen zich bij ons op hun gemak voelen.

Desiree

In 1971 geboren en getogen in Nijmegen.

In mei 1991 heb ik de opleiding Vakbekwaamheid Dames en Heren afgerond en in november van dat jaar ben ik gaan werken bij Different Haarmode, wat later Haar & Zo werd.

Na alle jaren werk ik hier nog steeds met veel plezier. Persoonlijke aandacht vind ik belangrijk, echt goed luisteren naar wat een klant wil, om zo samen tot een mooi eindresultaat te komen. Dit en het persoonlijk contact wat je met de klant opbouwt maakt het vak zo mooi.

Sarella

Mijn naam is Sarella en ik kom uit Groesbeek.

Vanaf 2010 ben ik gediplomeerd dames- en herenkapster.

Sinds 2017 ben ik werkzaam bij Haar & Zo, waar ik met veel plezier mijn passie voor het kappersvak kan uitoefenen!

Ik volg regelmatig cursussen en workshops om op de hoogte te blijven van de laatste trends en technieken. 

Esmay

Mijn naam is Esmay en ik kom uit Oosterhout.

Vanaf mei 2018 ben ik werkzaam bij Haar & Zo. Sinds september 2018 volg ik met plezier de kappersopleiding op het Rijnijssel in Arnhem. Ik doe de BBL-opleiding en ga één dag in de week naar school en de rest van de week werk ik bij Haar & Zo.

Ik ben erg leergierig en vind het leuk om steeds weer nieuwe dingen te leren!

Wat zeggen onze klanten