Ilona

Is opgegroeid als schippersdochter en heeft haar jeugd doorgebracht op het schippersinternaat. Zij heeft hier een mooie tijd gehad en ook vroeg geleerd zelfstandig te zijn. 

Als kind wilde ik al kapster worden. Ik heb in 1993 mijn diploma Haarstyliste dames en heren gehaald. Daarna heb ik als kapster gewerkt bij verschillende kapsalons in Nijmegen.

In 2004 ben ik als zelfstandige begonnen met Ilona’s Thuiskapperij, wat ik met veel plezier bijna 10 jaar heb gedaan. In het voorjaar van 2014 kwam er een nieuwe uitdaging op mijn pad: Haar & Zo!

Het kappersvak is voor mij nog steeds het mooiste vak. De creativiteit en vooral de omgang met mensen en de daarbij behorende gesprekken maken het vak zo speciaal. Ik vind het dan ook heel belangrijk dat mensen zich bij ons op hun gemak voelen. Ook het ondernemen, en alles dat daarbij hoort, blijf ik een mooie uitdaging vinden.

Desiree

Geboren en getogen in Nijmegen.

In mei 1991 heb ik de opleiding Vakbekwaamheid Dames en Heren afgerond en in november van dat jaar ben ik gaan werken bij Different Haarmode, wat later Haar & Zo werd.

Na alle jaren werk ik hier nog steeds met veel plezier. Persoonlijke aandacht vind ik belangrijk, echt goed luisteren naar wat een klant wil, om zo samen tot een mooi eindresultaat te komen. Dit en het persoonlijk contact wat je met de klant opbouwt maakt het vak zo mooi!

Sarella

Mijn naam is Sarella en ik kom uit Groesbeek.

Vanaf 2010 ben ik gediplomeerd dames- en herenkapster.

Sinds 2017 ben ik werkzaam bij Haar & Zo, waar ik met veel plezier mijn passie voor het kappersvak kan uitoefenen!

Ik volg regelmatig cursussen en workshops om op de hoogte te blijven van de laatste trends en technieken. 

Rosanne

Mijn naam is Rosanne Leenders. 

Ik woon samen met mijn vriend en zoontje Daan. Al bijna mijn hele leven woon ik in Grave.

Sinds 2009 ben ik gediplomeerd kapster en al die jaren oefen ik dit vak nog steeds met heel veel liefde en plezier uit.

Ik ben graag onder de mensen en hoop jullie dan ook snel bij mij in de stoel te zien.

Naomi

Ik zal me even kort voorstellen.

Ik ben Naomi en ik kom uit Nijmegen.

Sinds 2016 ben ik werkzaam als haarstylist. Ik doe dit werk met liefde en plezier. Wat ik het leukst vind aan mijn vak is creatief bezig zijn en mensen met een blij en stralend gevoel de deur uit laten gaan.

Ik volg ook regelmatig trainingen om jullie van de laatste trends te voorzien.