Studenten kapper Nijmegen

Boek online of bel!

024 - 378 59 67

De studenten kapper van Nijmegen

Nijmegen is van oudsher natuurlijk al een echte studentenstad, met vele gezellige kroegen, terrasjes en restaurantjes. Daar hoort natuurlijk ook een goede en gezellige kapper bij!

Al jaren weten studenten ons te vinden om hun kapsel aan ons toe te vertrouwen. We hebben al heel wat studenten hun studie af zien ronden en velen van hen zijn nog steeds onze trouwe klanten. 

Wij vinden het ook reuze interessant als studenten vertellen over hun studie en het veelzijdige leven dat zij leiden.

Op maandag, dinsdag, woensdag  en donderdag (alle dagen tot 17.30 uur) studenten knippen voor €22,50.

Dit tarief is alleen voor knippen (schoon haar), voor voltijd-studenten en op vertoon van een geldige college/studentenkaart.

Klik hier om je afspraak direct online in te boeken!

Kom langs!

Kapsalon Haar & Zo in Nijmegen is een populaire kapper in de studentenwereld.

Contactgegevens

Tweede Oude Heselaan 358
6542 VJ Nijmegen

24/7 bereikbaar voor een afspraak

Het is natuurlijk algemeen bekend dat je als student meestal maar een beperkt budget hebt. Maar natuurlijk wil je wel trendy voor de dag komen.

Daarom heeft Haar & Zo topstylisten in dienst die de nieuwste trends volledig beheersen. Daarvoor volgen we ook regelmatig trainingen. Van puntjes knippen tot een stoer kort herenkapsel. Bij ons kun je met al je wensen terecht.

Wij denken graag met de klant mee en al jaren bieden wij de mogelijkheid om online af te spreken. Dus al kom je thuis van een gezellig avondje stappen, wij zijn 24/7 bereikbaar voor een afspraak. 

Dus wil je tussen een paar colleges door, of na afloop van je studiedag weer verzorgd en modieus verder gaan, kom dan naar Haar & Zo. Wij zijn gevestigd in een gezellige buurt, aan de rand van het centrum, waar veel studenten wonen.

Klik hier om je afspraak direct online in te boeken!

Wat zeggen onze klanten